Legal trainee

Haemme

harjoittelijaa

avustamaan toimistomme juristeja sekä kotimaisissa että kansainvälisissä toimeksiannoissamme.

Palkkaamme joukkoomme reippaan oikeustieteen opiskelijan osaa-ikaiseen (2-3 päivää viikossa) työsuhteeseen ajalle 2.9.2024-30.5.2025.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään laajasti eri juridiikan osa-alueiden parissa. Saat henkilökohtaista opastusta työssä ja huomioimme myös jokaisen erityistoiveet.

Toivomme, että omaat reippaan otteen työntekoon, olet huolellinen sekä osaat erinomaisesti suomea ja englantia. Katsomme myös ruotsin kielitaidon eduksi. Meillä harjoittelijat auttavat myös toimiston arkirutiineissa, joten jos sinulta löytyy ”can do”-asennetta ja olet positiivinen joukkuepelaaja, sovit hyvin tiimiimme!

Meillä on loistava tiimihenki sekä moderni ja dynaaminen työyhteisö, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan ammattilaiseksi. Lähetäthän englanninkielisen hakemuksesi ansioluetteloineen sekä ajantasaisen opintosuoritusotteesi viimeistään 31.10.2023 sähköpostitse osoitteeseen rekry@waselius.fi.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa hallintojohtaja Jonna Bäckström-Suikki, puh. (09) 668 9520 tai jonna.backstrom@waselius.fi.

Tervetuloa tiimiimme!